recept chokladsak

2 ägg
3 1/2 dl mjöl
2 dl kakao
3 dl socker
1 tsk vaniljsocker
2 dl mjölk
1/2 dl sirap
4 birar hackad choklad (mörk)

5 bitar hackad ljus choklad på toppen när kakan är klar.

Gör så här:

1. Blanda ihop alla torra ingridienser.
2. Tillsätt all vätska och blanda poröst.
3. Blanda i den hackade mörka chokladen.
4. Sätt in i ugnen på 175° i 20 minuter.
5. Låt svalna. Strö över den ljusa chokladen.
6: Klar att äta!


PROVAAA!!! DET ÄR JÄTTE GOTT MYCKE GODARE ÖN VA DET LÅTER!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0